Europa

Els programes educatius europeus, gestionats per la Comissió Europea, oferixen distintes possibilitats d'intercanvis i experiències educatives entre centres docents situats en la Unió Europea amb l'objectiu de reforçar la cohesió social, l'aprenentatge d'idiomes i una major interrelació entre els ciutadans europeus.

Erasmus+

Erasmus+ és un programa creat per la Unió Europea per a promoure un espai europeu en matèria d'educació i formació professional. El nostre centre està en possessió de la Carta Erasmus, la qual cosa suposa poder realitzar mobilitats per a alumnes de grau superior, per a personal docent que impartisca classe en grau superior i per a personal no docent. L'alumnat pot realitzar per mitjà d'este programa la Formació en Centres de Treball en companyies situades en els distints països europeus. El personal docent i no docent pot realitzar mobilitats, en centres d'educació o en companyies en els distints països europeus, tant per a rebre formació com per a impartir formació. A més també potenciem les distintes accions dirigides a l'intercanvi amb diversos països europeus.

Carta Erasmus 2014-2020 CIPFP Luis Suñer

 

 Galeria de fotos alumnes

 La Conselleria d'Educación fa entrega de les beques als alumnes de FP que realitzaran les seues pràctiques a Europa durant el curs 2015-16.

La Sala d'Actes de la Conselleria d'Educació acull l'entrega de beques als alumnes de Formació Professional que realitzaran les seues pràctiques a Europa. Es tracta de 258 alumnes pertanyents a 101 centres dels quals 9 són de la província de Castelló, 37 d'Alacant i 55 de València. L'acte ha comptat amb la presència del Conseller d'Educació, Vicent Marzà.

 

Alumne/a Especialitat
Amanda Bolinches Felis Gestió Administrativa
Barbara Neus Quiles Hervás Administració i Finances
Javier López Sala Transport i Logística
Alberto Gallego Corral Transport i Logística
Miguel Ángel Perales Beltrán Energies Renovables
Carlos Iranzo Martínez Energies Renovables

 

 

Alumnes becats junt amb la professora Julia Martínez, responsable del centre de pràctiques a Europa.