CURS LEAN GAMES: "la fórmula per a la millora contínua"

El passat 4 de juny, cinc docents del departament de Comerç i Màrqueting es van desplaçar a Saragossa al CIFPA "CENTRO PARA LA INNOVACIÓN DE LA FORMACIÓN PROFESIONAL DE ARAGÓN" és un Centre d'excel·lència especialitzat en Formació Professional de Transport i logística.

Els nostres docents van gaudir d' una formació completa relacionada amb l'eina LEAN.

Aquesta formació ajudarà a implementar amb èxit els principis lean per a mantindre la major eficiència i productivitat. Es tracta d'un programa interactiu d'entrenament i coaching que està basat 100% en la simplicitat i gamificació.

La formació estava relacionada amb el sistema "Lean Game 5s: línia de muntatge". Les 5S és una eina de qualitat que ajudarà a millorar l'entorn de treball i alhora permetrà emprar altres eines sobre una base d'ordre i neteja. La metodologia consisteix a aplicar 5 conceptes que coincideixen amb les 5 paraules japoneses que comencen per S i que defineixen en una sèrie d'etapes consecutives.

El Lean Game 5S aportarà al nostre alumnat els següents beneficis:

  • Els participants aprenen fent
  • S'aconsegueix demostrar els beneficis d'aplicar les 5S de manera tangible
  • És un joc dinàmic i divertit
    Millora i facilita l'enteniment de la metodologia i els seus conceptes
  • És un Kit de materials del joc ben dissenyat i flexible per a impartir-se de diferents maneres (de manera individual o col·lectiva).
  • Es pot impartir en qualsevol entorn
  • Impulsa el treball en equip

Estem ansiosos que comence el nou curs per a impartir-lo a l'aula. Segur que els nostres alumnes es divertiran al mateix temps que aprendran.

IMG 20240605 WA0004