Horari Secretaria

      

Horari de Secretaria:

             

Dilluns 8:30 - 13:30  i 16:00 - 20:00

Dimarts 8:30 - 13:30

Dimecres  8:30 - 13:30 i 16:00 - 20:00       

Dijous 8:30 - 13:30

Divendres 8:30 - 13:30

Projecte Lab remot 4.0

El nostre centre participa amb el projecte Lab remot 4.0. Utilitzant Impressores 3D i Robots col·laboratius per facilitar la producció.

Dia Internacional de la Dona en la Ciència

L'11 de febrer es commemora el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència. Amb motiu d'aquesta celebració, des de la comunitat educativa volem reforçar el coneixement de dones referents en ciència i també afavorir la reflexió sobre la importància de la investigació científica per al benestar de la societat.

Visita a l'empresa ITV ICE MAKERS

Els alumnes de 2n del Grau Superior de Mecatrònica Industrial han visitat l'empresa ITV Ice Makers a Riba-roja del Túria, empresa líder al sector de la fabricació de maquinària de producció de gel i amb un sistema de fabricació basat en Lean Manufacturing. Els alumnes han pogut veure a nivell pràctic els coneixements adquirits als diferents mòduls del cicle i resolent els dubtes sobre diferents aspectes organitzatius.
Agrair a l'empresa el seu grau d'atenció i dedicació amb els nostres alumnes.

Curs LABORA Lampisteria i calefacció - climatització

L'alumnat del curs de LABORA de lampisteria i calefacció-climatització (IMAI0108) realitza pràctiques del curs en el taller de la família professional d'Instal·lació i Manteniment, entre altres pràctiques han realitzat el muntatge i posada en marxa de l'entrenador de tractament d'aigua.

Valorització energètica de les aigües grises

El CIPFP Luis Suñer Sanchis, institut de formació professional de referència a la Ribera, ha realitzat una visita als centres que formen part del Projecte d'innovació i investigació aplicades de transferència del coneixement, en la Valorització de l'energia de l'aigua grisa de la dutxa.
La visita a Verge del camí (Pamplona) i Tolosaldea (Guipúscoa) està emmarcada en el projecte del MEC de recuperació i reutilització de l'energia de l'aigua amb la qual ens dutxem.

vedag

Estudiants del CIPFP Luis Suñer cursen estudis a Bòsnia i Hercegovina

Cinc estudiants del nostre centre realitzen estudis en la Universitat de Mostar dins del programa europeu Erasmus+.

Des del Centre Integrat de Formació Professional Luis Suñer Sanchis d'Alzira venim participant activament en el programa Erasmus + per a facilitar la internacionalització i, sobretot, millorar l'ocupabilitat dels nostres estudiants.

alumnes mostar

VISITA A VICKY FOODS. 2 CURS MECATRÒNICA INDUSTRIAL

El passat 19 de desembre l'alumnat de segon curs de Mecatrònica Industrial junt amb l'equip docent van visitar les instal·lacions de l'empresa alimentària de Vicky Foods, en concret les instal·lacions de Vilallonga. Ha sigut una experiència molt enriquidora donat que han pogut observar de primera mà la majoria de les línies en funcionament i han agafat idees per als seus projectes de final de cicle.

VICKY FOODS MECATRONICA

 

Recicla amb els cinc sentits-Reeciclant

L'alumnat dels cicles de Fabricació i muntatge i Instal·lacions electrotècniques i mecànica van realitzar el 15 de desembre el taller de reciclatge dels components elèctrics i electrònics, per tal de sensibilitzar-los sobre la importància de recollir selectivament aquests aparells i evitar l'impacte ambiental.

reciclant fpbasica

Visita a la Marina Empreses.

Dijous dia 15 de desembre de 2022, els alumnes de 1er Grau Mitjà de Gestió Administrativa, 2on Grau Mitjà Gestió Administrativa i 1er Grau Superior de Administració i Finances vàrem visitar “La Marina Empreses”.

“La Marina Empreses” naix amb la missió de formar, assessorar i finançar als emprenedors de hui i del futur i constitueix una aposta per la creació de riquesa, ocupació i foment de l'emprenedoria.

Visita a À Punt del curs de 2n Manteniment Electrònic

El dia 14 l'alumnat de segon curs de Manteniment Electrònic van visitar les instal·lacions d'À Punt, on van aprendre moltíssim sobre tots els equips que les conformen i van descobrir les tasques que podrien desenvolupar en un futur.

Visita Apunt

 

 

Jornades d'Emprenedoria i Formació. Novembre 2022

Del 8 al 11 de novembre celebràrem al centre les jornades d’Emprenedoria i Formació, coordinades pel departament de FOL, amb un ventall d’activitats diverses de tallers, xerrades i gamificació, que s'han centrat en aspectes que afavorisquen la formació integral dels estudiants, facilitar-los el coneixement d'eines per a la seua futura inserció com a professionals, fomentant l'esperit emprenedor, tot promovent la seguretat i salut en el treball.

ADJUDICACIONS DE SUBVENCIONS FP. Llista definitiva publicada.

Enllaç a la pàgina web de la Generalitat: Subvencions

 Les persones beneficiàries de les ajudes ja poden realitzar el tràmit automatitzat d'alta de la domiciliació bancària en l'Administració de la Generalitat, per a efectuar l'ingrés de l'ajuda.

Concessió definitiva: següents passos

Les ajudes s'atorguen fins a esgotar el crèdit disponible, i els desempats de puntuació s'han resolt per ordre de cognoms, conforme a l'apartat sisé de la convocatòria.

Fins el 26 de novembre, les persones beneficiàries ja poden realitzar el tràmit automatitzat d'alta de la domiciliació bancària en l'Administració de la Generalitat, per a efectuar l'ingrés de l'ajuda.

Després han de comunicar als seus centres el compte bancari d'ingrés.

Es realitza a través del procediment PROPER en https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=22648

Una vegada es publique la resolució definitiva de concessió, les persones beneficiàries lliuraran als centres receptors de sol·licituds, en un termini màxim de 10 dies, l'imprès de domiciliació bancària degudament emplenat, signat i llegible, per efectuar el pagament de la quantia concedida, disponible a https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=15996 

 

FP Dual - Fundació Valencia Port

El port de València i la GVA impulsen el primer projecte d'FP Dual en una entitat portuària, amb la participació del nostre centre.

A partir del curs 2020-21 hi ha la possibilitat de realitzar FP Dual en els cicles de Grau Superior de Comerç Internacional i de Transport i Logística, en el Port de València i les seues empreses

 

Presentació FP Dual - Fundació Valencia Port

A partir del curs 2020-21 hi ha la possibilitat de realitzar FP Dual en els cicles de Grau Superior de Comerç Internacional i de Transport i Logística, en el Port de València i les seues empreses

El nostre centre participa en un programa de la Fundació Port de València, mitjançant el qual existeix la possibilitat de realitzar una formació complementària en el Port de València, a més de realitzar FP Dual amb empreses del conglomerat del Port, tant al final del primer curs com en el segon curs.

www link Noticia publicada en Las Provincias

www link Noticia publicada en El Mercantil

 

El port de València i la GVA impulsen el primer projecte d'FP Dual en una entitat portuària, amb la participació del nostre centre.

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (PPT-FPdual Presentacion.pdf)FP Dual Presentació[ ]1865 kB

Calendari Escolar del curs 2019-2020 (modificat)

Seguint les instruccions de Conselleria sobre finalització de curs i inici del següent, el calendari de les avaluacions extraordinàries s'ha modificat, sent estos els canvis més significatius:

[prezihm]https://prezi.com/wnwawldzvanv/cipfp-luis-suner-sanchis/[/prezihm]

Informació General sobre  l'admissió d'alumnat DE NOU INGRÉS en cicles de FP Bàsica, Grau Mitjà i Grau Superior per al pròxim curs 2020/2021 i sobre les Proves d'Accés

Imagen DNI c

Segons el DECRET LLEI 2/2020, de 3 d'abril, de mesures urgents, per a pal·liar els efectes de l'emergència sanitària provocada per la Covid-19 en el seu art. 5:

1.- El procediment d'admissió només es podrà tramitar de forma ELECTRÒNICA en el TERMINI que establisca la Conselleria d'Educació i que publicarem en la nostra web quan ho notifique la Conselleria.

L'Administració educativa habilitarà punts d'atenció a l'usuari per a aquelles persones que no disposen de mitjans electrònics.

info rojoNota informativa 2 sobre Estat d'Alarma

 • Seguint instruccions de Conselleria el Centre estarà tancat des del dilluns 23 fins a nova orde.
 • Tal com vam dir, les classes s'impartiran de forma no presencial, a través de Moodle i altres aplicacions. Les FCT estan suspeses, i es programaran activitats a realitzar en elles depenent de cada cicle, segons especificàrem en el comunicat anterior.
 • Des del CIPFP Luis Suñer, ara més que mai, volem transmetre força i ànims per a véncer esta situació, col·laborant tots amb les indicacions de les autoritats.

 

Resultat Idiomes A2

En el fitxer adjunt podeu comprovar el resultat de les proves de nivell A2 d'idiomes.

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (Notes Angles-Frances.pdf)Resultat A2[ ]733 kB

XII Setmana de l'Economia d'Alzira

Foto setmana economia 2020

L'Ajuntament d'Alzira, en col·laboració amb l'Associació Empresarial, organitza la XII Setmana de l'Economia i l'Ocupació del 17 al 21 de febrer de 2020.

Un dels objectius que es perseguixen amb la celebració d'aquestes jornades és oferir a l'empresariat, i a la ciutadania en general, un espai de reflexió. Durant tota la setmana es realitzaran conferències i tallers, i s'intentarà reunir conclusions que ens faciliten la posada en marxa d'accions, tant des del sector públic com del privat.
Hi haurà ponents de reconegut prestigi que ens descobriran les claus dels nous models de negoci i les tendències empresarials.

La inscripció a les jornades és gratuïta, si bé les places són limitades. Hi ha que confirmar assistència. Més informació...

 

Avís important

Els dies 22 i 23 de juliol el centre estarà tancat amb motiu de les festes locals.

Els grups que s'havien de matricular el dia 22 de juliol es matricularan el dia 18 de juliol.

Consulta les dates de matrícula

 

 

Notícies sobre la Formació Professional

Pots veure en els següents enllaços alguns articles i notícies referents a la FP.

 

www link https://www.lasprovincias.es/comunitat/valencia-fp-dual-inmersion-portuaria-20200715112208-nt.html?fbclid=IwAR0_Zs5jsDenzNaM7p8vdwcb52_PsjuphjANNctiVxBGOMjXynMGHJK12xw

Noticia FP1

Nueva FP Dual de Inmersión Portuaria

El Puerto de Valencia y la Generalitat impulsan el proyecto que garantiza cuatro meses de estancia en la empresa

 

 

www link https://amp.lainformacion.com/management/trabajos-demandados-grado-medio-superior-fp/6525551/?__twitter_impression=true

Noticia FP1

Els treballs més demandats per a un grau mitjà o superior en FP a Espanya

Algunes de les oportunitats laborals més interessants es troben en la Formació Professional, una categoria desprestigiada a Espanya però amb múltiples eixides. Ja representen el 42,4% de totes les ofertes en tota Espanya.

 

www link  https://elpais.com/elpais/2019/09/21/opinion/1569083441_936494.html

La FP despega

Las empresas deben ver en la Formación Profesional una oportunidad de mejorar su capital humano.

(Editorial d'El País de 21-09-2019)

 

www link  https://elpais.com/economia/2019/04/29/actualidad/1556547459_612950.html

Noticia FP1

Per què hauries de pensar en la FP (i no sols en la universitat) si encara no tens clar què estudiar

La formació professional oferix una alternativa tècnica i amb una alta ocupabilitat, a pesar que els jóvens encara la veuen com un itinerari de menor importància

 

www link https://www.descubrelafp.org/blog/la-formacion-profesional-me-permite-acceder-la-universidad_201904025ca363700cf2ca93ab8012d6.html

Noticia FP2

La Formació Professional em permet accedir la universitat

Luis Barrientos, alumne de l'IES Gran Via ens parla de les seues motivacions per a entrar en un cicle de FP i en el que té preparat per al seu futur.

 

www link https://economia3.com/2019/03/25/186759-empresas-se-rifan-estudiantes-fp/

Noticia FP3

Las empreses “es rifen” a estudiants d’'FP

El perfil més demandat és una persona amb estudis en formació professional relacionats amb la informàtica, les energies renovables o les noves tecnologies

 

www link https://www.diariodelaribera.net/hemeroteca/aranda/la-fp-ya-no-es-el-patito-feo-y-se-convierte-en-el-cisne-blanco-de-la-formacion/

Noticia FP4

La FP ja no és el "aneguet lleig" i es convertix en el "cigne blanc" de la formació

753 persones estudien FP en Aranda, amb una inserció laboral que supera el 80%

Política de Privacitat

Resum

Resum de la política de privacitat

Responsable del tractament de les dades personals continguts en esta comunicació: Centre Integrat Públic de Formació Professional Luis Suñer Sanchis (CIPFP Luis Suñer Sanchis) Avinguda dels esports, 27 46600 Alzira(Valencia) Espanya. Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Origen de les dades: les dades personals han sigut proporcionats pels propis interessats.

Fi del tractament i base jurídica: amb base jurídica en l'interés legítim, les dades es tracten per a la gestió de les comunicacions, inclusió de les dades en l'agenda de contactes, monitorització per seguretat del missatge i adjunts i arxiu de la comunicació.

Destinataris: amb base jurídica en l'interés legítim i relació contractual, les dades es comuniquen als destinataris inclosos en còpia, per a gestió de l'assumpte de la comunicació. Tercers encarregats del tractament podran accedir a les dades per a la prestació de servicis informàtics.

Termini de conservació: les dades seran conservats per CIPFP Luis Suñer Sanchis en tant el/la interessat/a no sol·licite la supressió dels seus mateixos i pels terminis legals per a compliment d'obligacions i atenció de responsabilitats, o bé cada dos anys eixes dades seran esborrades.

Drets: El/la interessat/a pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat, dirigint la seua petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i sol·licitar informació i tutela sobre l'exercici dels seus drets.

Política completa

Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

La següent política de privacitat, de protecció de dades i avís legal, està redactada i és conforme amb la següent normativa:

RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques).

LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal junt amb el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre – Reglament de desplegament de la LOPD).

LSSI (Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic)

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS:

Denominació Social: Centre Integrat Publique de Formació Professional Luis Suñer Sanchis.

Nom Comercial: CIPFP Luis Suñer Sanchis

Domicili Social: Avinguda dels esports, 27 46600 Alzira (Valencia)

Telèfon: 962457815

Fax: 962457816

adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES:

Les dades arreplegats a través d'esta pàgina web, seran exclusivament per als següents fins, i no seran tractats posteriorment de manera incompatible amb els dits fins, en tot cas, no s'arreplegaran dades considerats com especialment protegits:

•Ús informatiu i de comunicació exclusius a la distinta oferta formativa del centre, o als terminis i dates per a sol·licitar admissió, matrícula, etc.

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT DE DADES:

La legitimació està basada en el Consentiment explícit de l'interessat atorgat lliurement per a l'execució de la finalitat del tractament descrita anteriorment.

DESTINATARIS DE LES DADES:

Les dades obtingudes, seran per a ús exclusiu del CIPFP Luis Suñer Sanchis no sent comunicats els mateixos a cap altre destinatari llevat que siga necessari per compliment d'una obligació legal o per a la correcta execució d'un contracte celebrat entre les parts. En el cas de ser necessària la comunicació a tercers que no estiguen previstos en la finalitat del tractament anteriorment descrita, se li sol·licitarà el seu consentiment prèviament.

A més de l'anterior, les dades podran ser tractats per diversos Encarregats de Tractament a fi de poder utilitzar els servicis de la web.

Els dits Encarregats de Tractament, es troben legitimats per a tractar les seues dades en l'execució del contracte de l'encàrrec amb clàusula de confidencialitat inclosa.

Els Encarregats de Tractament en cap cas podran cedir les seues dades. Les dades personals proporcionats es conservaran mentres es mantinga la relació docent si és el cas o mentres s'estiguen utilitzant els servicis de la web.

Relació d'encarregats de tractament usats per a la gestió, i ús de la web:

-Google, INC, a través del seu servici de Google Analytics com a ferramenta d'analítica web. Més Info

-Hostinet, S.L. com a gestor de l'allotjament web.

DRETS DE L'INTERESSAT:

L'interessat tindrà dret a l'accés a les seues dades personals recopilats, a sol·licitar la seua rectificació en cas de ser inexactes, a la supressió d'estos, a sol·licitar la limitació del seu tractament, a oposar-se al tractament d'estos i a la portabilitat de les seues dades.

L'interessat pot exercir estos drets sol·licitant-ho per correu postal en la direcció del Responsable de les dades o bé per correu electrònic en la direcció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En tot cas, haurà de verificar la seua identitat de forma fefaent per a poder procedir a l'exercici d'estos drets.

L'interessat podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a obtindre informació addicional sobre els seus drets, així com presentar una reclamació davant de l'esmentada Autoritat de Control quan no haja obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets i la forma de posar-se en contacte amb el Responsable.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, l'interessat podrà oposar-se al tractament de les seues dades i CIPFP Luis Suñer Sanchis deixarà de tractar-los, excepte per motius legítims, imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

CONSERVACIÓ DE LES DADES:

Les dades proporcionades per l'usuari, seran conservats fins que el mateix sol·licite la seua cancel·lació o a falta d'això, cada dos anys. El que ocórrega abans.

DRETS DE PROPIETAT I RESPONSABILITAT DE CONTINGUTS:

En el contingut d'esta web, s'inclouen entre altres, imatges, notícies, testimonis o consells redactats per CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS o bé per usuaris o col·laboradors. El contingut no desenrotllat o redactat directament per CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS, està publicat amb el consentiment de l'autor, no sent CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS per tant responsable del contingut d'estos. Si algun usuari considera que estos continguts publicats poden suposar d'alguna forma una violació dels seus drets o ser considerats ofensius o contraris a la llei, preguem ens ho comunique de forma immediata en la direcció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.indicant exactament el contingut i l'adreça web exacta, per a poder procedir a la seua comprovació i rectificació o la seua eliminació si així es considera.

ENLLAÇOS EXTERNS (DES DE O CAP A ALTRES LLOCS)

Els articles i les pàgines de la web, poden contindre enllaços a altres pàgines o llocs web propis o que són propietat de tercers com continguts, recursos, ferramentes o enllaços de col·laboradors. L'únic objecte dels enllaços és proporcionar a l'usuari la possibilitat d'accedir a eixos llocs enllaçats.

CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS no es responsabilitza en cap cas del que puga causar al dirigir a l'usuari a través d'estos enllaços, encara que sempre comprovem que els llocs siguen de confiança i contrastat que oferixen màximes garanties als usuaris.

Si l'usuari detecta que algun enllaç en esta web no complix amb eixos paràmetres, per favor avisar com més prompte millor per a resoldre-ho urgentment.

CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS autoritza a altres webs o Blogs perquè enllacen a la nostra web sempre que siga per a aportar valor mutu i sense perjudicar els interessos de CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS.

El fet de que altres webs enllacen a la web de CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS, no implica en cap cas que existisquen relacions entre CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS i el propietari del lloc en què s'afig l'enllaç, ni l'acceptació o aprovació per part de CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS dels seus continguts o servicis.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS, en qualitat de responsable de les web www.fpalzira.es , no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjuís de qualsevol naturalesa que pogueren originar-se per:

La falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la web o dels seus servicis i continguts.

L'existència de virus, programari maliciós, programes maliciosos o danyosos en els continguts.

L'ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a este Avís Legal.

La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels servicis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris en la web.

Dels danys que pogueren provindre de l'ús il·legal o indegut d'estes web.

ÚS DE COOKIES I DEL FITXER D'ACTIVITAT

CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS pel seu propi compte o la d'un tercer contractat per a la prestació de servicis de mesurament, poden utilitzar cookies quan un usuari navega pel lloc web. Les cookies són fitxers enviats al navegador per mitjà d'un servidor web amb la finalitat de registrar les activitats de l'usuari durant el seu temps de navegació.

Les cookies utilitzades pel lloc web s'associen únicament amb un usuari anònim i el seu ordinador, i no proporcionen per si mateixes les dades personals de l'usuari.

Per mitjà de l'ús de les cookies resulta possible que el servidor on es troba la web, reconega el navegador web utilitzat per l'usuari amb la finalitat que la navegació siga més senzilla, permetent, per exemple, l'accés als usuaris que s'hagen registrat prèviament, accedir a les àrees, servicis, promocions o concursos reservats exclusivament a ells sense haver de registrar-se en cada visita. S'utilitzen també per a mesurar l'audiència i paràmetres del tràfic, controlar el progrés i nombre d'entrades.

L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per a ser avisat de la recepció de cookies i per a impedir la seua instal·lació en el seu equip. Per favor, consulte les instruccions i manuals del seu navegador per a ampliar esta informació.

Per a utilitzar el lloc web, no resulta necessari que l'usuari permeta la instal·lació de les cookies enviades pel lloc web, o el tercer que actue en nom seu, sense perjuí que siga necessari que l'usuari inicie una sessió com a tal en cada un dels servicis la prestació del qual requerisca el previ registre.

Les cookies utilitzades en este lloc web tenen, en tot cas, caràcter temporal amb l'única finalitat de fer més eficaç la seua transmissió ulterior. En cap cas s'utilitzaran les cookies per a arreplegar informació de caràcter personal.

SEGURETAT

El lloc web utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptades en la indústria, com ara tallafocs, procediments de control d'accés i mecanismes criptogràfics, tot això amb l'objecte d'evitar l'accés no autoritzat a les dades. Per a aconseguir estos fins, l'usuari/client accepta que el prestador obtinga dades per a efectes de la corresponent autenticació dels controls d'accés.

CONDICIONS D'ÚS DE LA WEB:

L'usuari o visitant de la web, queda informat i accepta que l'accés a esta no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial ni de cap tipus amb CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS. Així que ha de comprometre's a utilitzar esta web, els seus servicis i continguts complint la legislació vigent, la bona fe i l'orde públic.

Queda prohibit l'ús de la web amb fins il·lícits, danyosos o que puguen causar qualsevol tipus de problema o perjuí o impedir el funcionament normal de la web.

L'usuari es comprometre't a no dur a terme cap conducta que poguera danyar la imatge, els interessos i els drets de CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS o de tercers. O que puga danyar, inutilitzar o sobrecarregar la web, impedint de totes maneres que es puga utilitzar esta de forma normal.

Respecte dels continguts de la web, es prohibix:

–La seua reproducció, distribució o modificació, total o parcial, a menys que es compte amb l'autorització expressa de CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS.

–Qualsevol vulneració dels drets d'autor de CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS.

–La seua utilització per a fins comercials o publicitaris.

MODIFICACIÓ DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS es reserva el dret a modificar el contingut de la present Política de Privacitat de Dades per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials o canvis en la finalitat del tractament de dades.

 

Política de cookies

Esta web, igual que la majoria de portals en Internet, utilitza cookies per a millorar l'experiència de l'usuari.

A continuació trobarà informació sobre què són les “cookies”, què tipus de cookies utilitza este portal, com pot desactivar les cookies en el seu navegador i com desactivar específicament la instal·lació de cookies de tercers.

Amb la publicació en el BOE del Reial Decret Llei 13/2012, de 30 de març, s'ha produït una sèrie de modificacions en la Llei de Servicis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) que entre altres afecten l'ús de cookies i als enviaments comercials per correu electrònic. Amb este Reial Decret, pel qual es traslladen diverses directives europees, Espanya igual que tots els estats membres de la Unió Europea s'adapta a la Directiva Europea 2009/136/CE “esmena a la Directiva Europea sobre processat i retenció de dades i protecció de la privacitat en les comunicacions electròniques” Article 22.2 de la Llei 34/2002. Els prestadors de servicis podran utilitzar dispositius d'emmagatzematge i recuperació de dades en equips terminals dels destinataris, a condició que els mateixos hagen donat el seu consentiment després que se'ls haja facilitat informació clara i completa sobre la seua utilització, en particular, sobre els fins del tractament de les dades, d'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Què són les cookies?

Les cookies són xicotets arxius que algunes plataformes, com les pàgines web, poden instal·lar en el seu ordinador, smartphone, tablet o televisió connectada a Internet. Les seues funcions poden ser molt variades: emmagatzemar les seues preferències de navegació, recopilar informació estadística, permetre certes funcionalitats tècniques… De vegades, les cookies s'utilitzen per a emmagatzemar informació bàsica sobre els hàbits de navegació de l'usuari o del seu equip, fins al punt, segons els casos, de poder reconéixer-ho.

Per què són importants?

Les cookies són útils per diversos motius. Des d'un punt de vista tècnic, permeten que les pàgines web funcionen de forma més àgil i adaptada a les seues preferències, com per exemple emmagatzemar el seu idioma, ciutat o país. A més, ajuden als responsables dels llocs web a millorar els servicis que oferixen, gràcies a la informació estadística que arrepleguen a través d'elles.

Com utilitzem les cookies?

Navegar per la nostra web supone que es puguen instal·lar els següents tipus de cookies:

     • Cookies de millora del rendiment:

Este tipus de cookies conserva les seues preferències per a certes ferramentes o servicis perquè no tinga que reconfigurar-los cada vegada que visita nostre portal i, en alguns casos, poden ser aportades per tercers. En el cas de les web de comerç electrònic, permeten mantindre informació sobre la seua cistella d'anar a comprar.

Utilitzem les denominades “cookies d'estat de la sessió” per a poder millorar els nostres servicis a fi de millorar l'experiència de navegació dels usuaris. Si estes cookies es bloquegen o s'eliminen, el lloc web continuarà funcionant.

     • Cookies estrictament necessàries:

Estes cookies són necessàries per al correcte ús de la pàgina web, permetent l'accés a seccions que compten amb filtres de seguretat. Sense estes cookies, molts dels servicis disponibles no estarien operatius.

     • Cookies publicitàries:

Són aquelles que, bé tractades per nosaltres o per tercers, permeten gestionar eficaçment els espais publicitaris del nostre lloc web, adequant el contingut de l'anunci al contingut del servici sol·licitat o a l'ús que realitze de la nostra pàgina web. Gràcies a ella podem conéixer els seus hàbits de navegació en Internet i mostrar-li publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació.

Nosaltres no utilitzem cookies publicitàries.

     • Google Analytics:

Google Analytics és una ferramenta gratuïta d'anàlisi web de Google que principalment permet que els propietaris de llocs web coneguen com interactuen els usuaris amb el seu lloc web. Així mateix, habilita cookies en el domini del lloc en què et trobes i utilitza un conjunt de cookies denominades “__utma” i “__utmz” per a recopilar informació de forma anònima i elaborar informes de tendències de llocs web sense identificar usuaris individuals. Más informació sobre les cookies de Google Analytics i informació sobre la privacitat. Gràcies a això podem estudiar la navegació per les nostres pàgines web, i millorar.

     • Altres cookies de tercers:

Es poden instal·lar cookies de tercers que permeten gestionar i millorar els servicis que estos oferixen. Un exemple d'este ús són els enllaços a les xarxes socials que permeten compartir els nostres continguts.

Com puc configurar les meues preferències?

Pot permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip per mitjà de la configuració de les opcions del seu navegador d'internet. En el cas en què les bloquege, és possible que certs servicis que necessiten el seu ús no estiguen disponibles per a vosté.
A continuació li oferim enllaços en què trobarà informació sobre com pot activar les seues preferències en els principals navegadors:

 

Prova Nivell Idioma - Erasmus

Alumnat de segon curs

El dilluns 26 de novembre en l'Aula d'Audiovisuals del nostre centre a les 15,30 hores, realitzarem la prova de nivell d'Anglés o Francés a tots els alumnes de segon curs que estiguen interessats en el programa Erasmus.

Entrevista Candidates Intèrpret de Signes

En el fitxer adjunt es poden consultar el dia i l'hora en que queden citades les candidates a la plaça de professor/a intèrpret de signes.

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (Diayhoraentrevista.pdf)Dia i hora entrevista[ ]14 kB

[prezihm]https://prezi.com/s31f2cakx9w6/ingles-cipfp-luis-suner-sanchis/?utm_campaign=share&utm_medium=copy[/prezihm]

Horaris Autobús - Parada al nostre centre

 horario bus val

Més informació en:

 Enllaç a la web d'Alzibus

Llistat definitiu Admesos Bàsica Garantia Juvenil

En el fitxer adjunt pots veure el llistat definitiu d'Admesos en primer curs de FPB Servicis Comercials i FPB Manteniment de Vivendes.

Els alumnes admesos poden retirar el sobre de matrícula en Consergeria, i matricular-se en Secretaria el divendres 15 o dilluns 18 de setembre.

Inici curs FPB 2a Oportunitat i G. Mitjà oferta parcial empreses

Pots veure el dia, l'hora, i aula a què has d'acudir el primer dia de classe per a alumnes de FPB Servicis Comercials i Manteniment de Vivendes, i Grau Mitjà d'oferta parcial empreses de Manteniment i Arts Gràfiques.