Matrícula Alumnat Nou GM i GS

Tot l'alumnat admés en el procés d'Admissió de Grau Mitjà o Superior haurà de realitzar la matrícula del 22 al 29 de juliol.

Si no et matricules en les dates assenyalades perdràs la reserva de plaça.

 

PROCÉS DE MATRÍCULA- Documentació a presentar

  1. Emplena el següent formulari i imprimeix la còpia que arribarà al teu correu:  (si no disposes d'impresora o necessites ajuda pots acudir al centre de 10:30 a 13:00 h. el dia assignat al teu cicle i t'ajudarem)

- Formulari Cicles Grau Mitjà

- Formulari Cicles Grau Superior

- Formulari Cicles Semipresencial

  1. Fotocòpia del Títol amb el què accedeixes al cicle (o Certificat que indique que el títol està pagat).
  2. Fotocòpia del DNI o targeta d'identitat d'estranger. Cas de ser menor d'edat adjuntar també fotocòpia del document del pare, mare o tutor/a.
  3. Resguard de l'ingrés bancari de la taxa administrativa (ingressar 3 € en el compte CaixaBank ES52 2100 2330 2702 0009 0497 posant de concepte "Mat. Nom i cognoms de l'alumne")

NOTA.- NO ES MATRICULARÀ SI FALTA DOCUMENTACIÓ

  

Has d'entregar tota la documentació en Consergeria de 8:30 a 13:00 hores en les següents dates, preferentment cada cicle el dia que té establit:

  • Dia 22 - Cicles de la Família d'Administració i Gestió (Administració i Finances - Assistència a la Direcció - Gestió Administrativa)

  • Dia 25 - Cicles de la Família de Comerç i Marketing (Comerç Internacional - Transport i Logística - Activitats Comercials)

  • Dia 26 - Cicles de la Família d'Instalación y Mantenimiento (Mecatrònica Industrial - Prevenció de Riscos - Instal·lacions Frigorífiques - Manteniment Electromecànic - Producció de Calor)

  • Dia 27 - Cicles de la Família d'Electricidad y Electrónica i d'Energia i Aigua (Manteniment Electrònic - Instal·lacions de Telecomunicacions - Energies Renovables)