Proves d'Accés. Informació.

Les proves de G. Mitjà són el dia 1 i 2 de juliol al matí, i les de G. Superior són el dia 1 i 2 juliol a la vesprada.

Has d'acudir 15 minuts abans de l'hora de l'examen, i esperar a l'entrada de l'edifici principal guardant la distància de seguretat, i seràs cridat per megafonia indicant-te l'aula a la qual has d'acudir.

  Accés a tota la informació de les proves (comprova el calendari i horaris)

El dia de l'examen és imprescindible el DNI, NIE, Permís de residència temporal o Visat d'Estudis.

MOLT IMPORTANT: Per a l'examen és obligatori l'ús de mascareta, portar el teu propi bolígraf, calculadora, tipex, etc. i no es podrà intercanviar cap utensili entre participants.

 

Matrícula Alumnat del Centre

Alumnat del centre que passa a segon curs o repetix curs (tots els que no fan procés d'admissió), tenen en el Moodle del centre, en Sala d'Alumnes, les instruccions per a realitzar la matrícula per al curs 2020-21.

Cita prèvia per a acudir al centre

Cita previaSi necessites realitzar alguna gestió en el centre i no pots fer-la de manera telemàtica, clica en este enllaç per a sol·licitar cita prèvia. No s'atendrà sense cita prèvia.

Per a sol·licitar la cita has de triar la gestió que realitzaràs i triar el dia i l'hora en la qual es poden realitzar eixes gestions. Cada gestió té uns dies en què es pot realitzar. Si et surgeix algun problema pera sol·licitar la cita escriu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Recorda que per a acudir al centre has de fer-ho amb màscareta i portar el teu bolígraf

 

Calendari Escolar del curs 2019-2020 (modificat)

Seguint les instruccions de Conselleria sobre finalització de curs i inici del següent, el calendari de les avaluacions extraordinàries s'ha modificat, sent estos els canvis més significatius:

[prezihm]https://prezi.com/wnwawldzvanv/cipfp-luis-suner-sanchis/[/prezihm]

Informació General sobre  l'admissió d'alumnat DE NOU INGRÉS en cicles de FP Bàsica, Grau Mitjà i Grau Superior per al pròxim curs 2020/2021 i sobre les Proves d'Accés

Imagen DNI c

Segons el DECRET LLEI 2/2020, de 3 d'abril, de mesures urgents, per a pal·liar els efectes de l'emergència sanitària provocada per la Covid-19 en el seu art. 5:

1.- El procediment d'admissió només es podrà tramitar de forma ELECTRÒNICA en el TERMINI que establisca la Conselleria d'Educació i que publicarem en la nostra web quan ho notifique la Conselleria.

L'Administració educativa habilitarà punts d'atenció a l'usuari per a aquelles persones que no disposen de mitjans electrònics.

info rojoNota informativa 2 sobre Estat d'Alarma

  • Seguint instruccions de Conselleria el Centre estarà tancat des del dilluns 23 fins a nova orde.
  • Tal com vam dir, les classes s'impartiran de forma no presencial, a través de Moodle i altres aplicacions. Les FCT estan suspeses, i es programaran activitats a realitzar en elles depenent de cada cicle, segons especificàrem en el comunicat anterior.
  • Des del CIPFP Luis Suñer, ara més que mai, volem transmetre força i ànims per a véncer esta situació, col·laborant tots amb les indicacions de les autoritats.

 

Resultat Idiomes A2

En el fitxer adjunt podeu comprovar el resultat de les proves de nivell A2 d'idiomes.

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (Notes Angles-Frances.pdf)Resultat A2[ ]733 kB

Suspensió de classes dilluns 16

Suspensio clases

Entrega de notes divendres 13

El Govern valencià ha decidit suspendre l'activitat docent en tots els nivells educatius a partir del pròxim dilluns, 16 de març, amb caràcter indefinit.

Por tant, l'entrega de notes, prevista per al dilluns 16, serà demà divendres 13.

XII Setmana de l'Economia d'Alzira

Foto setmana economia 2020

L'Ajuntament d'Alzira, en col·laboració amb l'Associació Empresarial, organitza la XII Setmana de l'Economia i l'Ocupació del 17 al 21 de febrer de 2020.

Un dels objectius que es perseguixen amb la celebració d'aquestes jornades és oferir a l'empresariat, i a la ciutadania en general, un espai de reflexió. Durant tota la setmana es realitzaran conferències i tallers, i s'intentarà reunir conclusions que ens faciliten la posada en marxa d'accions, tant des del sector públic com del privat.
Hi haurà ponents de reconegut prestigi que ens descobriran les claus dels nous models de negoci i les tendències empresarials.

La inscripció a les jornades és gratuïta, si bé les places són limitades. Hi ha que confirmar assistència. Més informació...

 

Horari de Secretaria en Nadal

La Secretaria del nostre centre estarà oberta els següents dies durant les festes nadalenques.

  • 27 i 30 desembre: 9:00 - 14:00
  • 2 i 3 de gener: 9:00 - 14:00

Avís important

Els dies 22 i 23 de juliol el centre estarà tancat amb motiu de les festes locals.

Els grups que s'havien de matricular el dia 22 de juliol es matricularan el dia 18 de juliol.

Consulta les dates de matrícula

 

 

Notícies sobre la Formació Professional

Pots veure en els següents enllaços alguns articles i notícies referents a la FP.

 

www link https://www.lasprovincias.es/comunitat/valencia-fp-dual-inmersion-portuaria-20200715112208-nt.html?fbclid=IwAR0_Zs5jsDenzNaM7p8vdwcb52_PsjuphjANNctiVxBGOMjXynMGHJK12xw

Noticia FP1

Nueva FP Dual de Inmersión Portuaria

El Puerto de Valencia y la Generalitat impulsan el proyecto que garantiza cuatro meses de estancia en la empresa

 

 

www link https://amp.lainformacion.com/management/trabajos-demandados-grado-medio-superior-fp/6525551/?__twitter_impression=true

Noticia FP1

Els treballs més demandats per a un grau mitjà o superior en FP a Espanya

Algunes de les oportunitats laborals més interessants es troben en la Formació Professional, una categoria desprestigiada a Espanya però amb múltiples eixides. Ja representen el 42,4% de totes les ofertes en tota Espanya.

 

www link  https://elpais.com/elpais/2019/09/21/opinion/1569083441_936494.html

La FP despega

Las empresas deben ver en la Formación Profesional una oportunidad de mejorar su capital humano.

(Editorial d'El País de 21-09-2019)

 

www link  https://elpais.com/economia/2019/04/29/actualidad/1556547459_612950.html

Noticia FP1

Per què hauries de pensar en la FP (i no sols en la universitat) si encara no tens clar què estudiar

La formació professional oferix una alternativa tècnica i amb una alta ocupabilitat, a pesar que els jóvens encara la veuen com un itinerari de menor importància

 

www link https://www.descubrelafp.org/blog/la-formacion-profesional-me-permite-acceder-la-universidad_201904025ca363700cf2ca93ab8012d6.html

Noticia FP2

La Formació Professional em permet accedir la universitat

Luis Barrientos, alumne de l'IES Gran Via ens parla de les seues motivacions per a entrar en un cicle de FP i en el que té preparat per al seu futur.

 

www link https://economia3.com/2019/03/25/186759-empresas-se-rifan-estudiantes-fp/

Noticia FP3

Las empreses “es rifen” a estudiants d’'FP

El perfil més demandat és una persona amb estudis en formació professional relacionats amb la informàtica, les energies renovables o les noves tecnologies

 

www link https://www.diariodelaribera.net/hemeroteca/aranda/la-fp-ya-no-es-el-patito-feo-y-se-convierte-en-el-cisne-blanco-de-la-formacion/

Noticia FP4

La FP ja no és el "aneguet lleig" i es convertix en el "cigne blanc" de la formació

753 persones estudien FP en Aranda, amb una inserció laboral que supera el 80%