Jornades: Noves perspectives cap a la Internacionalització i la Inclusió de la FP de grau superior

El passat 22 de maig, i com a part de l'estratègia d'Internacionalització del CIPFP Luis Suñer Sanchis, quatre dels nostres docents van participar en les jornades “New perspectives towards the Internationalization and Inclusion of Higher Education Vocational Training” que es va celebrar en la sala d'actes de la Conselleria d'Educació de València.

La inauguració de la Jornada va ser a càrrec del Secretari Autonòmic d'Educació, Daniel Mcevoy Bravo i el Subdirector General de Formació Professional, Salvador Colomar Gisbert, i va ser presentada i vehiculizada en Anglés pel coordinador del Dept. d'Internacionalització del nostre Institut, Sergio Sanz.

Cal destacar que el nostre centre és pioner a la Comunitat Valenciana quant a mobilitats Erasmus+ fora de la Unió Europea i des de 2018 els nostres alumnes han pogut estudiar i fer pràctiques en ciutats com Mostar, Sarajevo i Tirana.
Durant la sessió matinal la Jornada va estar enfocada a mostrar les oportunitats i estratègies d'internacionalització  que es poden dur a terme en la Formació de Grau Superior, fins i tot més enllà de les fronteres de la Unió Europea (Accions K171 d'Erasmus+).

Comptem amb la participació de diverses Universitats Estrangeres (Albània, Montenegro, Bòsnia Hercegovina, Kosovo, Cap Verd i Moçambic) que ens van contar les seues experiències en projectes internacionals i concretament en Erasmus+ amb Instituts de la Comunitat Valenciana i amb alumnat de Grau Superior.

A la vesprada es van realitzar diferents workshops per a explorar les necessitats, beneficis, desafiaments i impacte en les institucions que participen d'estos projectes. En estos tallers van actuar com a dinamitzadors dels diferents grups de treball tres professors del departament de Comerç i Màrqueting del nostre centre, Yolanda Ferrando, Josep Pons i Vicent Torrent, els qui compten amb àmplia experiència en mobilitats preparatòries en diferents projectes Erasmus+.

Clica en la imatge per vore més fotos de la jornada.

jornada ERASMUS