Llistats d'Admesos Definitius Cicles formatius

Pots consultar els llistats d'admesos i no admesos definitius en els Arxius adjunts.

Si estàs admés hauràs de formalitzar la matrícula en Secretaria en les dates assenyalades segons el Calendari de matrícula que pots consultar en esta web (prèviament hauràs d'arreplegar el sobre de matrícula en Consergeria). Si no et matricules en les dates assenyalades perdràs la reserva de plaça.

 

Pots presentar al·legacions a les llistes definitives davant de la Comissió Sectorial del 16 al 18 de juliol, de forma telemàtica utilitzant l'Assistent d'Admissió.

Més informació sobre Admissió i Matrícula...

Si no has fet Admissió (o no estàs en la llista d'admesos), pots apuntar-te en la llista d'espera.

 Enllaç al formulari

Ompli les dades del formulari, i si queden places vacants podràs matricular-te en setembre. Per a qualsevol dubte pots cridar-nos al 96 245 78 15.

AVÍS IMPORTANT - ALUMNAT NO ADMÉS

A partir del dia 2 de setembre (dilluns), el centre adjudicarà les vacants que queden per a l'alumnat que ha participat en el procés d'admissió i no ha obtingut plaça.

La adjudicación es farà seguint els criteris de prioritat establerts en l'art. 7 i en l'apartat 2.12 de l'art. 10 de l'Orde 18/2016.

A continuació s'assignaran les places que queden a l'alumnat que s'ha apuntat en la llista d'espera i no havia participat en el procés d'admissió.