Concurs Postals Nadal 2018

El CIPFP Luis Suñer convoca el concurs de postals nadalenques, en el que podran participar tots els alumnes/as del centre.

La temàtica de les postals haurà de girar entorn al Nadal o als motius nadalencs, hauran de ser inèdites i creatives, confeccionades pel/la concursant. El dibuix podrà anar acompanyat d'un text senzill, on es faça referència al Nadal i al nostre centre, CIPFP Luis Suñer.

Els treballs es presentaran en la consergeria del centre fins a les 20:30h del dia 10 de desembre de 2018.

Cada concursant presentarà un únic treball, realitzat de forma manual i sense utilitzar mitjans informàtics. La targeta haurà de tindre unes dimensions de 21x15 (mig foli) i un grossor semblant al d'una cartolina, podent realitzar-se tant en sentit vertical com a horitzontal. El treball no haurà d'anar firmat en cap lloc i és aconsellable que no estiga plegat per a evitar problemes d'impressió en cas de ser premiat.

 

Hi haurà un premi per a la targeta guanyadora en cadascuna de les seccions, en forma de targeta regal:

  • Primer premi Cicles de FP Bàsica - 40 €
  • Primer premi Cicles de Grado Mitjà - 40 €
  • Primer premi Cicles de Grado Superior - 40 €

La postal guanyadora s'imprimirà professionalment amb respecte a l'obra original i s'utilitzarà per a les felicitacions que anualment envia el CIPFP Lluïs Suñer a diferents organismes, administracions i empreses amb què el nostre centre manté relacions professionals. A més, l'obra seleccionada podrà utilitzar-se en els mitjans de comunicació educatius habituals (pàgina web, facebook i twitter) per a felicitar les festes nadalenques als seguidors d'estes xarxes.

En el fitxer adjunt pots consultar totes les bases del concurs.

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (TARGETES NADAL CURS201819.pdf)Bases Concurs Postals Nadal 2018[ ]98 kB