Convocatòria Beques Erasmus+ Grau Superior

erasmusS'informa l'alumnat del CIPFP Luis Suñer Sanchis que per a este curs 2019-2020 ens han concedit quatre ajudes per a la mobilitat Erasmus+, per a realitzar tres mesos de FCTs convalidables en països de la Unió Europea per a alumnat de Grau superior. Estes se sumen a altres tres places que van quedar vacants del curs passat i el període de validesa del qual ha sigut prorrogat fins a 2021.

A causa de la situació actual generada per la pandèmia Covid-19 hem de ser cautelosos a l'hora de triar empreses i països de destinació, per això aquest curs es valoraran especialment els contactes aportats pels candidats en el procés de selecció. És important començar com més prompte millor a buscar empreses adequades al perfil de cada candidat i en la destinació desitjada. El període de pràctiques tindria lloc en el tercer trimestre, sempre que les condicions sanitàries i les autoritats dels diferents països ho permeten.

Els interessats poden ser de qualsevol dels cicles formatius impartits en el centre i han de posar-se en contacte via correu electrònic amb el coordinador de projectes europeus en la direcció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

D'altra banda, este curs no s'ha publicat la convocatòria de beques Erasmus+ FCT Europa, gestionades per la Generalitat Valenciana per a estades d'un o tres mesos a Irlanda, Regne Unit i França. Donat l'avançat del curs actual en el moment en què ens trobem és probable que enguany no es convoquen.