Convocatòria Beques Erasmus+ Grau Superior

erasmusS'informa l'alumnat del CIPFP Luis Suñer Sanchis que este curs 2019-2020 ens han concedit quatre ajudes per a la mobilitat Erasmus+, per a realitzar tres mesos de FCTs convalidables en països de la Unió Europea per a alumnat de Grau superior.

Els interessats poden ser de qualsevol dels cicles formatius impartits en el centre i han de posar-se en contacte via correu electrònic amb el coordinador de projectes europeus en la direcció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. durant el mes d'octubre. És important començar com més prompte millor a buscar empreses adequades al perfil de cada candidat i en la destinació desitjada. El període de pràctiques tindria lloc en el tercer trimestre.

 

D'altra banda, s'ha publicat la convocatòria de beques Erasmus+ FCT Europa, gestionades per la Generalitat Valenciana per a estades d'un o tres mesos a Irlanda, Regne Unit i França. El termini d'inscripció acaba el dia 27 d'octubre. Hem exposat la convocatòria, requisits i les instruccions per a l'alumnat en el tauler d'anuncis Erasmus junt a Secretaria. Els interessats a rebre més informació i inscriure's en este procés de selecció han d'escriure un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.