Convocatòria Beques Erasmus+ Grau Superior

erasmus S'informa l'alumnat del CIPFP Luis Suñer Sanchis que per a aquest curs 2022-2023 ens han concedit quatre ajudes per a la mobilitat Erasmus+, per a realitzar tres mesos de FCTs convalidables en països de la Unió Europea i assocoiats, per a alumnat que estiga cursant aquest any segon curs de Grau superior. 

El període de pràctiques tindria lloc en el tercer trimestre i els candidats hauran de sol·licitar a la Seguretat Social la Targeta Sanitària Europea en vigor.

També disposem d'altres dues beques de movilitat per a pràctiques destinades a alumnat de Grau Superior recentment titulats, que hagen obtingut el títol durant el curs passat i han d'executar-se entre gener i maig de 2023.

És important començar com més prompte millor a buscar empreses adequades al perfil de cada candidat i en el destí desitjat. També que l'alumnat interessat participe activament en la cerca, ja que moltes empreses de grandària mitjana i gran ofereixen places en les seues pàgines web. D'aquesta manera els candidats poden ajustar-se als seus interessos quant a destí i perfil professional. 

Els interessats poden ser de qualsevol dels cicles formatius impartits en el centre i han de posar-se en contacte via correu electrònic amb el coordinador de projectes europeus, Sergio Sanz, en l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.., abans del 7 de desembre de 2022.

D'altra banda, aquest curs s'ha llançat el Programa Eurotrainee de bbeques de movilitat Erasmus + gestionades per la Generalitat Valenciana. la informació actualitzada per aquest programa es pot trobar en la següent adreça:

https://ceice.gva.es/es/web/formacion-profesional/euro-trainee

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (Convocatoria Erasmus+ 2022-2023.pdf)Convocatoria Erasmus+ 2022-2023.pdf[ ]75 kB