Aprèn a Comunicar

El passat dimarts 14 de maig, el grup de 1° de Gestió Administrativa va assistir a una conferència a la Casa de la Cultura d'Alzira. La ponència, titulada "Aprèn a Comunicar", va ser impartida per Esteban Espinilla Hernández, Graduat en Publicitat i Relacions Públiques. Guardonat amb el Bronze en els Premis Nacionals de Creativitat 2024 a Sant Sebastià.

Durant la sessió, el ponent va captivar a l'audiència amb el seu coneixement profund sobre la importància vital de la comunicació en l'àmbit personal i professional. Amb exemples clars i dinàmics, va destacar com una comunicació efectiva pot impulsar l'èxit en qualsevol camp, des de les relacions interpersonals fins al món empresarial.

L’alumnat va participar activament en exercicis pràctics proposats pel conferenciant. La interacció directa amb Esteban, va permetre al grup comprendre la importància de l'escolta activa, l'empatia i la claredat en el missatge. En finalitzar la conferència, els estudiants van eixir inspirats i motivats, conscients del valor de la comunicació com a eina fonamental per a aconseguir les seues metes i desenvolupar-se de forma personal i professional.

Des del departament d'Administració del CIPFP Luis Suñer Sanchis, volem agrair la invitació del Centre D’Informació Juvenil d’Alzira a la ponència.

IMG 20240514 WA0006 01

IMG 20240515 WA0000