BIEMH-Bienal Internacional de Màquina-Ferramenta

L'alumnat del CIPFP Luis Suñer Sanchis del cicle superior en Mecatrònica Industrial va visitar la passada setmana la BIEMH a la ciutat de Bilbao. Es tracta de la fira més important del sector de la màquina ferramenta a nivell nacional i que es realitza de forma biennal.

Els estudiants i el professorat van conèixer de la mà dels representants de diverses empreses els últims llançaments al mercat, així com l'última tecnologia implementada en les seues màquines, sense oblidar-nos del nou software de disseny, postprocessat i programació.

També han ampliat els seus coneixements sobre ferramentes i utillatges per a la mecanització de peces, preguntant en cada stand per eines i utillatges que tenien a l'exposició i que no coneixien. Tots han atés a les explicacions dels responsables de les marques que disposaven de tota la informació sobre els seus productes i així els han pogut comparar amb els que utilitzem al taller del centre.

Per últim, han realitzat un xicotet tour per la ciutat de Bilbao on han pogut visitar llocs com la Plaza Nueva, els voltants del Museu Guggenhein, la Ría de Bilbao, el Pont de Vizcaya i les famoses Siete Calles, on han pogut gaudir de la gastronomia típica de la zona.

bilbao 3

bilbao 3

bilbao1

bilbao 2

bilbao 4