Rebem visites d'altres Centres

Foto6

Els passats dies 11, 12 i 18 de febrer rebérem la visita de l'alumnat dels centres IES Jaume I, IES José María Parra, IES La Murta (Tulell), d'Alzira; S. José de Calasanz, Nuestra Sra. de la Salut Maristas, Col·legi Santa Ana d'Algemesí; IES Guadassuar, IES Sant Francesc de Guadassuar; IES Els Evols de l'Alcudia; Col·legi St. Domingo de V. de Castellón.

 

 

Foto1 Foto2 Foto3

 

Estes visites tenen com a fi que l'alumnat d'estos centres educatius coneguen algunes de les opcions d'estudi que se li oferixen en el nostre centre, la formació professional.

Foto4

Les visites es van desenrotllar informant-los en general del nostre centre i de les opcions d'estudi que tenen per part de la nostra Cap del Departament d'Orientació, per a després continuar en grups reduïts passant per distints tallers i aules, on professorat especialista d'eixos determinats cicles formatius els van explicar les matèries i activitats que es realitzen, així com les possibles eixides professionals de cada cicle formatiu.

 

 

 

Foto5 Foto7 Foto8

 

Els informem que en el nostre centre estem impartint els cicles següents:

  • Cicles  de Bàsica (Electricitat i Electrònica, Informàtica i Comunicacions, Fabricació i Muntatge, Manteniment de Vivendes, i Servicis Comercials)

  • Cicles de Grau Mitjà (Gestió Administrativa, Instal·lacions de Telecomunicacions, Instal·lacions Frigorífiques i de Climatització, Instal·lacions de Producció de Calor, i Manteniment Electromecànic)

  • Cicles de Grau Superior (Administració i Finances, Assistència a la Direcció, Comerç Internacional, Energies Renovables, Manteniment Electrònic, Prevenció de Riscos Professionals, i Transport i Logística)

Alguns d'estos cicles tenen horari matutí i altres vespertí, i algun cicle té la possibilitat de realitzar-se semipresencial.

 

De tota la nostra Oferta formativa, així com els requisits per a poder accedir a cada cicle pots trobar informació en el següent enllaç.

 

Foto9 Foto10 Foto11

 

Recorda que per a poder matricular-te d'un cicle formatiu has de sol·licitar prèviament l'Admissió, els terminis de la qual publica la Conselleria i podràs trobar en la nostra web quan es publiquen (probablement a l'abril o maig). Recorda també que si no tens la titulació per a poder accedir directament al cicle que desitges, pots accedir superant una prova d'accés que sol convocar-se també a l'abril o maig. En la nostra web et tindrem informat.