Jornada Energies Renovables

Foto1

Els alumnes de primer del cicle d'Energies Renovables del nostre Centre, junt amb dos dels seus professors, van assistir a les Jornades sobre Energies Renovables i Transició Energètica a Catarroja.

Esta jornada ha sigut organitzada pel Centre Integrat Públic de Formació Professional de Catarroja en col·laboració amb LABORA i l'Ajuntament de Catarroja. L'encarregat de la inauguració va ser Rafael Climent González, conseller d'Economia Sostenible.

 

Mitja hora després va començar la ponència inaugural amb el títol "Les energies renovables i el canvi climàtic", duta a terme per Joan Groizard Payeras, director de l'àrea de renovables de l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia del Ministeri per a la Transició Ecològica.

               Foto2            Foto3

La jornada va ser un fòrum on conéixer el futur de les renovables, l'autoconsum i la mobilitat sostenible. Al llarg del dia, representants de l'administració pública de la Generalitat Valenciana, empreses líders i experts del sector energètic van explicar les possibilitats que s'obrin al sector de les energies renovables en els pròxims anys.