Simulacre Emergència

Pràctiques d'autoprotecció en el CIPFP Luïs Suñer: el simulacre d'emergència com a experiència positiva en el nostre centre.

Foto1

El passat 5 de novembre realitzàrem un simulacre d'emergència per a posar en pràctica el Pla d'Evacuació del centre, en el que participàren més de 450 persones entre alumnat, professorat i personal no docent, amb l'objectiu de difondre a tota la comunitat educativa sobre els aspectes més rellevants del Pla, per al seu coneixement si es produïra una emergència.

Pensant sempre en la seguretat de tots, vam posar en pràctica el simulacre anual d'incendi que tant ens ajuda a millorar el nostre pla d'evacuació i a reforçar els hàbits adquirits de comportament segur davant de situacions reals d'emergència, i que ens ajude a evitar improvisacions davant un incendi real.

El Pla d'Evacuació pretén racionalitzar la fugida instintiva dels ocupants en cas d'emergència, a través de la participació dels mateixos en el pla coordinat i practicat. El posar en pràctica el pla, dóna un suport psicològic que incrementa les capacitats de supervivència.

 Simulacre2 Simulacre3 Simulacre4

El simulacre va estar dirigit per la professora del mòdul d'Emergències del Cicle superior de Prevenció de Riscos Laborals, Silvia Evaristo, i coordinat per l'alumnat que està cursant el dit Cicle.

 Simulacre5 Foto6

La Direcció del centre vol agrair un any més al professorat, alumnat i personal del centre la seua col·laboració i participació en esta pràctica enriquidora per a tots.

Accés al Pla d'Evacuació del Centre