Imprimeix

Dia Internacional contra la violència de gènere

Foto1a Per a commemorar aquest dia, al CIPFP Luis Suñer s’ha dut a terme la PRESENTACIÓ DEL LLIBRE I POSTERIOR COL.LOQUI: I TU, ETS FEMINISTA?, que va comptar amb la presència de l’autora Gemma Celestino, doctora en Filosofia per la University of British Columbia. Aquest és un llibre sobre feminisme i filosofia. Va participar en aquesta activitat alumnat del curs de LABORA de «Promoció per a la igualtat efectiva d'homes i dones» i també alumnat de Formació Professional del centre.

Foto3a

Foto4a Foto5a

 

Foto6a

Destacar també que alumnat del curs de LABORA de «Promoció per a la igualtat efectiva d'homes i dones» ha assistit a la presentació d’Amelia Tiganus, activista feminista i supervivent de l’explotació sexual, «Prostitució i Pornografia: violència sexual i comercial» organitzada per la Mancomunitat de Municipis de la Costera-Canal.

 

 

 

 

 

 

A més a més, l'alumnat de 2on de Gestió Administrativa ha fet un taller amb la tutora, Carmina Peris, per visualitzar conductes masclistes quotidianes i recomanacions per erradicar-les. També pots vore un video de l’activitat al nostre facebook.

Foto6a Foto7a Foto8a