I Concurs Joves Emprenedors/res

Foto1El nostre centre fa l'entrega dels premis als guanyadors/es, del I Concurs joves emprenedors/es CIPFP Luis Suñer. Esta iniciativa s'ha portat a terme pel professorat que impartix els mòduls d'Empresa i Iniciativa Emprenedora (EIE) i Empresa i Administració (EA), amb la finalitat d'afavorir la iniciativa emprenedora, el treball en equip i la pràctica de les habilitats comunicatives, fomentant la generació d'idees innovadores que puguen representar oportunitats de negoci en qualsevol sector d'activitat.

 

 

Foto2 Foto3 Foto4

 
El jurat ha estat format per tot l'alumnat participant per una banda, i per l'altra, del següent professorat: Blanca Bono, Sonia Cortés, Amparo Laparra, Mª José Molina, Sabina Toribio i Roser Vicent. Del resultat de la votació, les 3 idees empresarials que han sigut més votades i a les quals, se'ls atorga premi son: 
 
1r premi: Plasteel Car formada per  William París Lascano i Adrián Pérez Castells, amb una dotació de 200€
2n premi: Meetings formada per Jhon Breinner Muñoz Salazar i Estela Pascual Canet, amb una dotació de 100€
3r premi: Virtual Z, formada per  Alex Daza Trujillo, Raquel Pachá Bosch, Maria Picazo Sánchez i Pablo Selfa Hurtado, amb una dotació de 50€
 

Foto5 foto6 Foto7

 
El jurat dona l'enhorabona als premiats i les gràcies a tots els participants per l'alt nivell de treballs presentats i l' esforç realitzat.
 
Foto8 Foto9