Europa

Els programes educatius europeus, gestionats per la Comissió Europea, oferixen distintes possibilitats d'intercanvis i experiències educatives entre centres docents situats en la Unió Europea amb l'objectiu de reforçar la cohesió social, l'aprenentatge d'idiomes i una major interrelació entre els ciutadans europeus.

Erasmus+

Erasmus+ és un programa creat per la Unió Europea per a promoure un espai europeu en matèria d'educació i formació professional. El nostre centre està en possessió de la Carta Erasmus, la qual cosa suposa poder realitzar mobilitats per a alumnes de grau superior, per a personal docent que impartisca classe en grau superior i per a personal no docent. L'alumnat pot realitzar per mitjà d'este programa la Formació en Centres de Treball en companyies situades en els distints països europeus. El personal docent i no docent pot realitzar mobilitats, en centres d'educació o en companyies en els distints països europeus, tant per a rebre formació com per a impartir formació. A més també potenciem les distintes accions dirigides a l'intercanvi amb diversos països europeus.

Si tens interés a participar en Erasmus+ pots consultar-nos en Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Carta Erasmus 2021-2027 CIPFP Luis Suñer

  Accés al vídeo grabat per la BBC i publicato a la web del Consell Europeu, que informa sobre les diferents oportunitats que tenen els estudiants per a realitzar pràctiques en altres païssos d'Europa.

Info1

Info2

Info3

Info4

Info5