Llistat d'Admesos Provisionals Cicles formatius

Pots consultar els llistats d'admesos i no admesos provisionals en els Arxius adjunts.

El termini de reclamació és del 9 al 11 de juliol, per mitjà d'un escrit (pots descarregar-lo en Documents adjunts o recollir-lo en Consergeria) presentat en la Secretaria del Centre (9 a 13,30 h).

Estos llistats són provisionals i poden patir variació davant de l'esmena de possibles errors. Tots els alumnes hauran de consultar els llistats definitius d'admesos que es publicaran el dia 16 de juliol.

 

Posteriorment, hauràs de formalitzar la matrícula en Secretaria en les dates assenyalades segons el Calendari de matrícula que pots consultar en esta web (prèviament hauràs d'arreplegar el sobre de matrícula en Consergeria). Si no et matricules en les dates assenyalades perdràs la reserva de plaça.

Si estàs interessat en estudiar un cicle de GM o GS i no has fet Admissió (o no estàs en la llista d'admesos), pots apuntar-te en la llista d'espera.

 Enllaç al formulari

Ompli les dades del formulari, i si queden places vacants t'avisarem per a matricular-te en juliol. Per a qualsevol dubte pots cridar-nos al 96 245 78 15.

Més informació d'Admissió