Firma Conveni AGC - CIPFP Luis Suñer

Foto1

AGC - Assesoria de Gestió i Comunicacions i el CIPFP Luis Suñer firmen un conveni de col·laboració per a la millora de la qualitat de l'aire.

El conveni s'integra dins del projecte recolzat pel CDTI

  • Cessió de 5 equips COzY durant un any a canvi de les dades de mesurament de qualitat de l'aire

  • El CIPFP disposarà de les dades i podrà realitzar actuacions per a la millora de la qualitat de l'aire

El passat 29 de març l'empresa de software AGC – Assessoria de Gestió i Comunicacions de Algemesí i el CIPFP Luis Suñer Sanchis d'Alzira han firmat un conveni de col·laboració amb la finalitat de poder realitzar actuacions de millora en la qualitat de l'aire en el CIPFP.

     Foto1

L'acord de conveni inclou la cessió per part d'AGC de 5 equips COzY, dispositius de mesurament de CO₂ amb comunicacions Wifi i Bluetooth, al CIPFP Luis Suñer Sanchis durant un any a canvi de les dades de mesurament de qualitat de l'aire registrats a l'interior dels edificis per a incloure en el projecte Qair.

Aquest acord s'integra dins del projecte Qair, desenvolupat per AGC, i que ha obtingut el suport del CDTI per al llançament d'un innovador conjunt de sensors (COzY), mòduls de comunicacions i sistemes de monitoratge i control l'objectiu principal del qual consisteix a desenvolupar un sistema mitjançant Big Data i Intel·ligència Artificial amb la finalitat de predir possibles incidències ambientals.

Participant en aquest projecte el centre CIPFP Luis Suñer Sanchis d'Alzira es converteix en referència en l'àmbit de la seguretat ambiental.

Més infomació: https://co2y.es/