Proves Accés Universitat

L'alumnat que acaba un cicle de Grau Superior pot accedir directament a estudis universitaris. Haurà de realitzar la Preinscripció Universitària a la què accedirà amb la nota mitjana del cicle. Però esta nota mitjana es pot pujar fins a 4 punts presentant-se a la part específica de la PAU/EBAU, amb la qual cosa es pot accedir a la preinscripció amb fins a un 14 de nota (igual que ocorre amb els alumnes de batxillerat). La diferència està en que els alumnes de FP no necessiten presentar-se a la part general (obligatòria per a batxillerat). Es poden presentar amb tots els mòduls aprovats, encara que encara no haja finalitzat l'FCT o exposat el projecte.

 

Informació Conselleria sobre la PAU/EBAU

Informació Conselleria sobre Preinscripció Universitària

 

Convocatòria PAU 20201

Per a alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior

Taxes d'inscripció

  • L'ingrés serà de 78,20 €

  • 39,10 si és família nombrosa de categoria general, o família monoparental de categoria general

  • exempció total per a família nombrosa de categoria especial; per a família monoparental de categoria especial; per a afectats per una discapacitat igual o superior al 33%; per a alumnat víctima del terrorisme; per a alumnat víctima de violència de gènere.

El motiu de l'exempció s'ha d'acreditar amb el certificat corresponent. El títol de Família nombrosa o de Família monoparental haurà d'estar vigent en la data de matrícula de la prova.

 

Ingrés de la taxa

Es realitzarà l'ingrés en BANKIA-CAIXABANK núm. cte: 2038 6543 92 6000022653

IBAN Compte: ES15 2038 6543 9260 0002 2653

Beneficiari: UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA

En Descripció: indicar "Taxes PAU" i nom i cognoms del alumne que es presenta a les PAU.

 

Procediment

Convocatòria ordinària (presentar Sol·licituds del 24 al 31 de maig). Les proves es realitzaran el 8, 9 i 10 de juny

Presentar en Secretaria la documentació, o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant el justificant d'ingrés de la taxa, i en cas de reducció o exempció, els documents que ho acrediten. Indica en el correu les assignatures de les quals et vols examinar.

 

Convocatòria extraordinària (presentar Sol·licituds del 21 al 29 de juny). Les proves es realitzaran el 6, 7 i 8 de juliol