Proves Accés Universitat

L'alumnat que acaba un cicle de Grau Superior pot accedir directament a estudis universitaris. Haurà de realitzar la Preinscripció Universitària a la què accedirà amb la nota mitjana del cicle. Però esta nota mitjana es pot pujar fins a 4 punts presentant-se a la part específica de la PAU/EBAU, amb la qual cosa es pot accedir a la preinscripció amb fins a un 14 de nota (igual que ocorre amb els alumnes de batxillerat). La diferència està en que els alumnes de FP no necessiten presentar-se a la part general (obligatòria per a batxillerat). Es poden presentar amb tots els mòduls aprovats, encara que encara no haja finalitzat l'FCT o exposat el projecte.

 

Informació Conselleria sobre la PAU/EBAU

Informació Conselleria sobre Preinscripció Universitària

 

Convocatòria PAU/EBAU 2020

Per a alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior

Taxes d'inscripció

  • L'ingrés serà de 78,20 €

  • 39,10 si és família nombrosa de categoria general, o família monoparental de categoria general

  • exempció total per a família nombrosa de categoria especial; per a família monoparental de categoria especial; per a afectats per una discapacitat igual o superior al 33%; per a alumnat víctima del terrorisme; per a alumnat víctima de violència de gènere.

El motiu de l'exempció s'ha d'acreditar amb el certificat corresponent. El títol de Família nombrosa o de Família monoparental haurà d'estar vigent en la data de matrícula de la prova.

 

Ingrés de la taxa

Es realitzarà l'ingrés en BANKIA núm. cte: 2038 6543 92 6000022653

IBAN Compte: ES15 2038 6543 9260 0002 2653

Beneficiari: UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA

En Descripció: indicar "Taxes PAU" i nom i cognoms del alumne que es presenta a les PAU.

 

Procediment

Convocatòria ordinària (presentar Sol·licituds del 15 al 25 de juny). Les proves es realitzaran el 7, 8 i 9 de juliol

Enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant el justificant d'ingrés de la taxa, i en cas de reducció o exempció, els documents que ho acrediten. Indica en el correu les assignatures de les quals et vols examinar.

 

Convocatòria extraordinària (presentar Sol·licituds del 20 de juliol a l'1 de setembre). Les proves es realitzaran el 8, 9 i 10 de setembre