Convocatòria Beques Erasmus+ Grau Mitjà

Projecte 2023-1-ES01-KA121-VET-000133182

erasmus

El CIPFP Luis Suñer Sanchis, juntament amb el Consorci FEVEC (Federació Valenciana d'Empresaris de la Construcció) i finançat per la Unió Europea, convoca sis ajudes a la mobilitat Erasmus +, per a realitzar un mes de pràctiques en un pais de la Unió Europea. Aquestes mobilitats es realitzaran durant el tercer trimestre del curs 2023-2024.

Les places assignades al nostre centre per part del consorci FEVEC estan distribuïdes de la següent manera:

  • 2 Malta (març)
  • 2 Cittá di Castello (març)

Per a participar en el procés de selecció és imprescindible emplenar el document Word adjunt amb les vostres dades, i enviar-los a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. juntament amb el vostre Curriculum Vitae (format Europass) i una carta de motivació, tots dos en anglés. En la carta cal explicar les raons que vos motiven a demanar la beca i ordenar els destins per preferència. Aquests documents heu d'enviar-los, des de l'adreça de correu electrònic a la qual voleu rebre les comunicacions del procés de selecció, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del dia 15 d'octubre de 2022.

A efectes de baremació per realitzar la selecció de l'alumnat, si teniu algun diploma de nivell d'un idioma estranger (A2, B1, B2, C1) o rebeu algun tipus de beca (Ministeri o Conselleria), haureu d'adjuntar justificant al mateix correu de sol·licitud.

Els estudiants seleccionats per les mobilitats hauran de dipositar una fiança de 350 euros abans del 30 d'octubre de 2023.

Els coordinadors de Projectes Europeus del CIPFP Luis Suñer respondran als vostres correus explicant els criteris de baremació i la resta de documentació que haureu d'aportar per a poder ser seleccionats/seleccionades.

Alzira, 18 de setembre de 2023.

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (Documento datos alumnos 23-24.odt)Documento datos alumnos 23-24.odt[ ]19 kB
Download this file (Convocatoria GM 23-24.pdf)Convocatoria GM 23-24.pdf[ ]814 kB