Convocatòria Beques Erasmus+ Grau Mitjà

erasmusEl CIPFP Luis Suñer Sanchis, junt amb el Consorci FEVEC (Federació Valenciana d'Empresaris de la Construcció) i finançat per la Unió Europea, convoca huit ajudes a la mobilitat Erasmus +, per a realitzar un mes de pràctiques en un país de la Unió Europea. Estes mobilitats es realitzaran durant el tercer trimestre del curs 2020-2021, si bé hem de ressaltar que els alumnes sol es desplaçaran en cas que siga segur eixir a la destinació corresponent i tinguem autorització.
En cas d'impossibilitat de realitzar les mobilitats en les dates previstes es reordenaran els fluxos entre maig i juny, o fins i tot es podrien realitzar durant la tardor, com a beques per a alumnes recentment titulats.

Les places assignades al nostre centre per part del consorci FEVEC estan distribuïdes de la següent manera:

  • 2 Malta (març)
  • 2 Malta (maig)
  • 3 Itàlia (Arezzo)
  • 1 Londres (maig)

Per a participar en el procés de selecció heu d'emplenar el document Word adjunt amb les vostres dades, i enviar-ho a esta direcció junt amb el vostre Curriculum Vitae (format Europass) i una carta de motivació, tots dos en anglés. En la carta cal explicarr les raons que vos motiven a demanar la beca i ordenar els països per preferència. Estos documents heu d'enviar-los a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del dia 20 de novembre de 2020.

També adjuntem document pdf amb les normes del procés de selecció.

 

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (Documento datos alumnos 20-21.doc)Sol·licitud[ ]24 kB
Download this file (CRITERIOS DE SELECCIÓN DEL ALUMNADO fevec 2020.pdf)Normes del procés de selecció[ ]18 kB