Convocatòria Beques Erasmus+ Grau Mitjà

erasmusEl CIPFP Luis Suñer Sanchis, juntament amb el Consorci FEVEC (Federació Valenciana d'Empresaris de la Construcció) i finançat per la Unió Europea, convoca deu ajudes a la mobilitat Erasmus +, per a realitzar un mes de pràctiques en un país de la Unió Europea. Aquestes mobilitats es realitzaran durant el tercer trimestre del curs 2021-2022, si bé hem de ressaltar que els/les participants només es desplaçaran en cas que siga segur eixir al destí corresponent i tinguem autorització per part de les autoritats sanitàries i educatives.

Els candidats hauran d'aportar certificat oficial de vacunació Covid-19 amb la pauta completa.

Les places assignades al nostre centre per part del consorci FEVEC estan distribuïdes de la següent manera:

  • 2 Malta (març)
  • 2 Malta (maig)
  • 6 Cittá di Castello (març)

Per a participar en el procés de selecció és imprescindible emplenar el document Word adjunt amb les vostres dades, i enviar-los a aquesta adreça juntament amb el vostre Curriculum vitae (format Europass) i una carta de motivació, tots dos en anglés. En la carta cal explicar les raons que us motiven a demanar la beca i ordenar els destins per preferència. Aquests documents heu d'enviar-los, des de l'adreça a la qual voleu rebre les comunicacions del procés de selecció, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del dia 12 de novembre de 2021.

Els coordinadors de Projectes Europeus del CIPFP Luis Suñer respondran als vostres correus explicant els criteris de baremació i la resta de documentació que haureu d'aportar per a poder ser seleccionats/as.

 

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (Documento datos alumnos 21-22.doc)Sol·licitud[ ]14 kB