Admissió Curs d'Especialització Ciberseguretat

Del 8 al 16 de juliol

El curs d'especialització Ciberseguretat en entorns de les tecnologies d'operació va adreçat a les persones en possessió del títol de Tècnic Superior en Manteniment Electrònic, en Mecatrònica Industrial, en Sistemes Electrotècnics i Automatitzats, en Automatització i Robòtica Industrial, o en Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics. Aquest curs s'impartirà en horari matutí. Més informació sobre aquest curs...

Com sol·licitar plaça

La persona interessada podrà realitzar una única sol·licitud entre el 8 de juliol i el 16 de juliol de 2021 a les 23.59 hores, en https://ceice.gva.es/es/web/formacion-profesional/admision-alumnado-en-ciclos-formativos en l'apartat Cursos d'Especialització per al curs 21-22.

En aquest formulari, la persona sol·licitant adjuntarà digitalment la documentació següent:

  • DNI, NIE.
  • NIA, si el tinguera.
  • Document escanejat del títol al·legat com a requisit d'accés.
  • Certificació de notes del cicle formatiu conduent al títol que aporta com a requisit d'accés.

En cada sol·licitud es podran sol·licitar per ordre de preferència fins a 2 cursos diferents.

Només serà tinguda en compte l'última instància vàlida registrada en el sistema informàtic.

 

Publicació de llistes i reclamacions

  • Les llistes provisionals d'admesos, exclosos i en llista d'espera es publicaran el 27 de juliol en https://ceice.gva.es/es/web/formacion-profesional/admision-alumnado-en-ciclos-formativos. El període de reclamació a les llistes provisionals serà del 27 al 30 de juliol mitjançant correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb assumpte “Reclamació Cursos Especialització”.
  • El 3 de setembre la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial remetrà el llistat definitiu de persones admeses al centre educatiu respectiu i el publicarà en https://ceice.gva.es/es/web/formacion-profesional/admision-alumnado-en-ciclos-formativos. El període de reclamacions a les llistes definitives serà del del 3 al 6 de setembre, mitjançant correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb assumpte “Reclamació Cursos Especialització”.
  • Els centres educatius publicaran en el tauler d'anuncis respectiu les llistes definitives, el 10 de setembre.

 

Matrícula

Es realitzarà entre el 13 i el 17 de setembre en els centres educatius en els quals l'alumnat haja sigut admés.

 

Calendari escolar

S'estableix per als cursos d'especialització l'inici de l'activitat docent per a l'1 d'octubre de 2021, havent d'haver finalitzat la mateixa el 15 de juny de 2022.

 

En el fitxer adjunt pots veure la Resolució de Conselleria que regula aquests cursos d'especialització.

 

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (CursoEspecializacion2021_va.pdf)Resolució Conselleria Cursos Especialització[ ]361 kB