11 de FEBRER Dia Internacional Dona en la Ciència

L'11 de febrer es commemora el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència. Amb motiu d'aquesta celebració, des de la comunitat educativa volem reforçar el coneixement de dones referents en ciència i també afavorir la reflexió sobre la importància de la investigació científica per al benestar de la societat.

Anna Debeye, la European volunteer ha treballat amb el nostre alumnat com la IA (Intel.ligència Artificial) perpetua els estereotips de gènere.

Enguany hem treballat diverses activitats amb les quals han après gaudint al mateix temps: un bingo-matemàtic i un Kahoot ( premi una calculadora STEM-Casio que porta impresa a la caràtula la figura d'una dona científica).

L'alumnat també ha treballat pòsters, presentacions multimèdia i un còmic sobre la vida de grans científiques.

També hem tingut enguany una xerrada per part d’una patóloga, la Dra. Empar Aranda, que ens ha explicat la seua trajectòria de vida i professional en el camp mèdic i d’investigació, i que ha servit d’inspiració per a l’alumnat.

A més a més, l'alumnat d'Activitats Comercials ha fet un muntatge als corredors del centre de "Biocubs" i han preparat un vídeo per a participar en el concurs "De major vull ser com..." que organitza la Generalitat Valenciana sobre científiques i tecnòlogues.

cartell xerrada

Clica en la imatge per vore les fotos de les diferents activitats.