Documentació del Sistema de Gestió de Qualitat i Millora del CIPFP Luis Suñer Sanchis

Política de Qualitat

 

Job-shadowing Erasmus +

Una representació del nostre centre, juntament amb professors de l'IES Serpis de València, han estat uns dies descobrint el sistema educatiu en la província de Kocaeli a Turquia, dintre del projecte Job-shadowing de l'Erasmus+.

Projecte Lab remot 4.0

El nostre centre participa amb el projecte Lab remot 4.0. Utilitzant Impressores 3D i Robots col·laboratius per facilitar la producció.

Dia Internacional de la Dona en la Ciència

L'11 de febrer es commemora el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència. Amb motiu d'aquesta celebració, des de la comunitat educativa volem reforçar el coneixement de dones referents en ciència i també afavorir la reflexió sobre la importància de la investigació científica per al benestar de la societat.

Visita a l'empresa ITV ICE MAKERS

Els alumnes de 2n del Grau Superior de Mecatrònica Industrial han visitat l'empresa ITV Ice Makers a Riba-roja del Túria, empresa líder al sector de la fabricació de maquinària de producció de gel i amb un sistema de fabricació basat en Lean Manufacturing. Els alumnes han pogut veure a nivell pràctic els coneixements adquirits als diferents mòduls del cicle i resolent els dubtes sobre diferents aspectes organitzatius.
Agrair a l'empresa el seu grau d'atenció i dedicació amb els nostres alumnes.

Curs LABORA Lampisteria i calefacció - climatització

L'alumnat del curs de LABORA de lampisteria i calefacció-climatització (IMAI0108) realitza pràctiques del curs en el taller de la família professional d'Instal·lació i Manteniment, entre altres pràctiques han realitzat el muntatge i posada en marxa de l'entrenador de tractament d'aigua.

Valorització energètica de les aigües grises

El CIPFP Luis Suñer Sanchis, institut de formació professional de referència a la Ribera, ha realitzat una visita als centres que formen part del Projecte d'innovació i investigació aplicades de transferència del coneixement, en la Valorització de l'energia de l'aigua grisa de la dutxa.
La visita a Verge del camí (Pamplona) i Tolosaldea (Guipúscoa) està emmarcada en el projecte del MEC de recuperació i reutilització de l'energia de l'aigua amb la qual ens dutxem.

vedag

Estudiants del CIPFP Luis Suñer cursen estudis a Bòsnia i Hercegovina

Cinc estudiants del nostre centre realitzen estudis en la Universitat de Mostar dins del programa europeu Erasmus+.

Des del Centre Integrat de Formació Professional Luis Suñer Sanchis d'Alzira venim participant activament en el programa Erasmus + per a facilitar la internacionalització i, sobretot, millorar l'ocupabilitat dels nostres estudiants.

alumnes mostar

VISITA A VICKY FOODS. 2 CURS MECATRÒNICA INDUSTRIAL

El passat 19 de desembre l'alumnat de segon curs de Mecatrònica Industrial junt amb l'equip docent van visitar les instal·lacions de l'empresa alimentària de Vicky Foods, en concret les instal·lacions de Vilallonga. Ha sigut una experiència molt enriquidora donat que han pogut observar de primera mà la majoria de les línies en funcionament i han agafat idees per als seus projectes de final de cicle.

VICKY FOODS MECATRONICA