XI Jornada sobre Energies Renovables en la UPV

Els nostres alumnes assisteixen a la XI Jornada sobre Energies Renovables en la UPV

fpalzira2 jornadaer

El dijous 13 de desembre, en l'Auditori Ciutat Politècnica de la Innovació (Cub Blau) de la Universitat Politècnica de València, i després de l'èxit d'edicions anteriors, alguns dels nostres alumnes i professors del cicle d'Energies Renovables van assistir a la XI Jornada sobre Energies Renovables, una plataforma d'intercanvi d'informació i experiències amb especialistes d'empreses i associacions, per a professionals i estudiants del sector.

La Comunitat Valenciana es troba en l'avantguarda nacional i europea en la gestió de les energies renovables. En la Jornada, els especialistes van indicar que "este alt nivell de gestió en la nostra regió permet elaborar models d'emissions de gasos d'efecte d'hivernacle molt precisos que permetrà en el futur a les administracions prendre decisions contra el canvi climàtic des del coneixement científic amb un alt grau de fiabilitat i confiança”.

 

  fpalzira1 jornadaer

 

En la Jornada es va presentar el projecte TRUST 2030 'Transició Urbana Sostenible per mitjà de mètriques per a la decisió pública basades en ferramentes big data'. Este projecte és un dels quatre projectes altament estratègics en cooperació seleccionats per l'Agència Valenciana de la Innovació per a enguany 2018.

 

  fpalzira3 jornadaer

 

A més de tot el que el nostre alumnat va descobrir del present de la seua professió, es van fer contactes entre ells i empreses, així com amb AVAESEN per a una futura visita a les nostres instal·lacions i cooperar entre el nostre centre i l'Associació València d'empreses del sector de l'Energia (AVAESEN).

 

Descàrrega de presentacions de la Jornada: https://www.upv.es/jornada/EnergiasRenovables/presentaciones.html

   fpalzira2 jornadaer