Visita Instal·lacions 112

Foto1

Alumnat del cicle superior de Prevenció de Riscos Professionals han visitat el passat 8 de gener  les instal·lacions del "112. Comunitat Valenciana" ubicat a l'Eliana, també conegut com Centre de Coordinació d'Emergències de la C. Valenciana.

 

La visita va començar amb una xarrada sobre l'ús i correcte funcionament que ha de fer-se del Telèfon Únic Emergència 112, i el procés de gestió de telefonades que es realitzen al número 112 des de qualsevol punt de la Comunitat Valenciana, entre altres aspectes. Després de la ponència, van iniciar la visita a les instal·lacions del Centre Autonòmic de Coordinació d'Emergències, que inclou:

  • La Sala d'Atenció de Telefonades, on es pot veure el Sistema de Gestió d'Emergències i Comunicacions de la Generalitat, l'estructura organitzativa i particularitats de la Sala.

  • La Sala de Comandament i Control, on s'ubiquen tres servicis operatius pertanyents a la Generalitat

  • El camió PMA, que no van poder visitar a causa del seu manteniment preventiu.

          Foto2 Foto3

 

En definitiva, una visita en què es va poder aprofundir en el coneixement d'este servici públic, a la disposició de tots, per a fer un bon ús del mateix, i el ciutadà puga rebre una resposta més eficaç davant de qualsevol emergència.

     Foto4