Visita coordinador Erasmus a Bosnia Herzegovina

foto1

La passada setmana, del 4 al 9 de març, Sergio Sanz, coordinador de projectes Erasmus + del centre ha visitat les escoles universitaries CEPS Skola Kiseljak de Sarajevo i Logos Centar de Mostar. En ella ha estat acompanyat per representants d'altres centres de Madrid i Barcelona pertanyents al mateix consorci de l'especialitat de Comerç Internacional, promogut per l'Institut Ribeira do Louro de Galícia.

 

 

foto2 foto3 foto4 foto5

L'activitat va consistir, en cada una de les institucions, en la presentació audiovisual del CIPFP Luis Suñer als nostres amfitrions, participació en taules redones amb docents i estudiants locals, la visita de les seues instal·lacions i la firma d'acords de col·laboració futura per a mobilitats d'estudis i formació, tant d'alumnes com de professors.

 

foto6 foto7 foto8 foto9

El nostre centre continua ampliant les seues fronteres en l'àmbit internacional ,no sols dins de la Unió Europea, on els nostres alumnes de totes les especialitats ja estan realitzant les seues pràctiques este curs en països com Irlanda, Itàlia, Polònia, Bèlgica i França, sinó també en països associats al programa Erasmus+. Este és el cas de Bòsnia Hercegovina i d'Albània, on dos dels nostres professors realitzaran una visita semblant el pròxim mes de maig.

 

foto10 foto11 foto12 foto13