IV Fòrum de Talent Logístic

Foto1

El passat 27 de novembre els grups de segon de Comerç Internacional i de Transport i Logística del nostre centre van assistir al IV Fòrum de Talent Logístic que es va celebrar en les instal·lacions de la Cambra de Comerç de València.

Es van realitzar dos conferències en què es va presentar el IV Estudi de Tendències d'Ocupació i es va tractar sobre el talent i l'ocupació en l'era digital.

     Foto2 Foto3

A més es van desenrotllar tres taules de debat sobre perfils i competències professionals, els reptes de l'ocupació en el sector logístic i el transport i el paper de la FP com a generador d'ocupació.

    Foto4 Foto5

El nostre professor Mikel Pérez va ser un dels ponents i va poder aportar l'experiència i les funcions que realitza el nostre centre en les relacions amb l'empresa i com a generadors d'ocupació.

    Foto6 Foto7

Junt amb el nostre centre van participar empreses com: Foro Logística, ADL, Manpower Group, IMF Business School, AZA logistics, Dachser, Everis, Logytalent, Dualiza Bankia, i Sanlucar, entre altres.

El nostre alumnat va quedar molt satisfet tant pels continguts com per l'experiència de conviure amb l'entorn més pròxim a les empreses del sector logístic.