Dia Internacional de la Dona

Foto1Commemoració 8 de març

Per commemorar el Dia Internacional de la Dona, hem realitzat en el nostre centre diverses activitats. En les instal·lacions del centre s'han exposat cartells amb missatges reivindicatius per normalitzar la igualtat entre gèneres. També ha tingut lloc l'exposició al centre "DONES QUE HAN FET HISTÒRIA": Coco Chanel, Frida Kahlo, etc. realitzada pel Certificat de professionalitat de LABORA de nivell 3 "Promoció per a la igualtat efectiva de dones i hòmens".

El dia 5 de març celebràrem un DIA VIOLETA on vam convidar a tota la Comunitat Educativa a dur eixe dia una prenda o motiu de color violeta. A més a més, a l'hora de l’esplai, al bar del centre, es van recitar uns poemes que de vesprada van estar acompanyats per la guitarra de Gabriel, un alumne del nostre centre.

Foto2  Foto3

A més a més, s'ha realitzat un cartell participatiu per part d'algunes companyes del departament d'Administració amb l'eslogan: No sóc la....Sóc jo ... per trencar amb els estereotips de gènere professionals. Podeu participar, els pòsits estan a consergeria.

        Foto4

 

Enllaç al video del recital de poemes