Conferència de Najat El Hachmi

Parlen per nosaltres: dones i islam

Activitat NajatEl passat 17 de novembre, el grup de segon de Fabricació i Muntatge, vàrem assistir a la xerrada de l'escriptora Najat El Hachmi, ESCRIPTORA I FILÒLOGA guardonada amb premis com el RAMÓN LLULL de novel·la, el premi NADAL 2021 per “Dilluns ens estimaran”, sobre el feminisme en l'Islam. Va posar de manifest que les qüestions de gènere són una realitat en el món musulmá.

Durant la seua intervenció va abordar qüestions com la poligàmia, l'ús del hijab (mocador), les relacions extramaritals i les relacions entre política i religió en els països islàmics.

Els alumnes assistents van demostrar una bona actitud i prengueren notes. Des de l'àmbit sociolingüístic es va preparar l'activitat, i serà desenvolupada en una sèrie d'exercicis que es treballaran en les properes sessions en classe.

Ha estat una activitat molt interessant que ha posat damunt la taula una realitat existent com són els canvis sociològics en la comunitat islàmica així com les qüestions de gènere.

Esta activitat ha sigut realitzada amb les professores Elena Javaloyes (àmbit sociolingüístic) i Xelo Ferrer (àmbit científic).

Activitat Najat