Informe investigació Alimentació

Fotoenquesta2L'objectiu de la investigació realitzada pels alumnes del cicle de grau mitjà de primer d'Activitats Comercials era esbrinar les preferències alimentàries dels alumnes del CIPFP Luis Suñer.

Es va realitzar per a això a través de Google Forms una enquesta, de la qual, dels 668 alumnes matriculats, hem obtingut la resposta de 99 alumnes i més de la meitat, el 59,6% de les respostes, han sigut realitzades per alumnes de Grau superior. Amb aquests resultats tenim un 95% de nivell de confiança i un 9% de marge d'error.

Dels resultats de l'enquesta cal destacar el següent:

La gran majoria d'alumnes, un 90,9% , són omnívors i quasi tots, el 89,9%, creuen que és el més sa, només el 9,1% són vegetarià/as; més del 60% mengen carn/peix diàriament, no obstant això, més del 50% tenen amics o familiars que són vegetarians o vegans.

A més, un 30% s'està plantejant ser vegetarià o vegà, per la qual cosa els resultats podrien variar molt en un curt període de temps.

Dels alumnes vegetarians/vegans han pres la decisió de ser-ho en una àmplia majoria , el 83,3%, per respecte als animals i el medi ambient, així mateix, creuen que el que més secundaria el vegetarianisme seria la informació sobre hàbits de vida més saludables.

Adjuntem els gràfics de les preguntes de l'enquesta més importants:

 

Fotoenquesta1

Fotoenquesta2

 

Fotoenquesta3

Fotoenquesta4

Fotoenquesta5

Fotoenquesta6

Fotoenquesta7

 

Les eines informàtiques utilitzades per a este informe han sigut Google Forms i SurveyMonkey.com.