Simulacre Emergència

Pràctiques d'autoprotecció en el CIPFP Luis Suñer: el simulacre d'emergència

Foto1

Un any més l'alumnat de primer i segon del Cicle Superior de Prevenció de Riscos Professionals participen activament en el simulacre d'evacuació que realitzem en el nostre Centre.

Realitzem aquest simulacre d'emergència per a posar en pràctica el Pla d'Evacuació del centre, amb l'objectiu de difondre en tota la comunitat educativa els aspectes més rellevants del Pla, perquè en prenguen coneixement si es produïra una emergència.

L'alumnat del cicle de Prevenció de Riscos, ocupant punts estratègics observen l'aplicació dels procediments establits al Pla d'Evacuació, amb la finalitat de detectar possibles anomalies buscant la millora contínua de la seguretat de la nostra comunitat educativa davant el risc d'incendi.

 

                 Simulacre2 Simulacre3 Simulacre4

El simulacre va estar dirigit per la professora del mòdul d'Emergències del Cicle superior de Prevenció de Riscos Laborals, Silvia Evaristo, i coordinat per l'alumnat que està cursant aquest Cicle.

 Simulacre5 Foto6 Foto6

La Direcció del centre vol agrair un any més al professorat, alumnat i personal del centre la seua col·laboració i participació en aquesta pràctica enriquidora per a tots.

 

Accés al Pla d'Evacuació del Centre