Informació COVID-19

Si has de notificar absències per contagis. quarantenes, esperes de PCR, etc., tant el professorat com l'alumnat pot enviar un correo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En este apartat disposes d'informació sobre este tema.

Canvi Inici Curs

AVÍS: S'ha canviat el dia de presentació del grup de 2n d'Administració i Finances (semipresencial) i d'Assistència a la Direcció (semipresencial) al dimarts 15 de setembre en lloc del dijous10. El tutor o tutora es posarà en contacte amb l'alumnat d'estos grups per a comunicar les instruccions de la presentació.

 

Matrícula Alumnat Nou

Tot l'alumnat admés en el procés d'Admissió haurà de realitzar la matrícula de l'1 al 9 de setembre

L'alumnat d'ensenyament presencial haurà de realitzar la matrícula online segons les instruccions que apareixen a continuació.

L'alumnat d'ensenyament semipresencial també haurà de realitzar la matrícula online segons les instruccions que apareixen a continuació.

Presentació FP Dual - Fundació Valencia Port

A partir del curs 2020-21 hi ha la possibilitat de realitzar FP Dual en els cicles de Grau Superior de Comerç Internacional i de Transport i Logística, en el Port de València i les seues empreses

El nostre centre participa en un programa de la Fundació Port de València, mitjançant el qual existeix la possibilitat de realitzar una formació complementària en el Port de València, a més de realitzar FP Dual amb empreses del conglomerat del Port, tant al final del primer curs com en el segon curs.

www link Noticia publicada en Las Provincias

www link Noticia publicada en El Mercantil

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (PPT-FPdual Presentacion.pdf)FP Dual Presentació[ ]1865 kB

Proves d'Accés. Informació.

Les proves de G. Mitjà són el dia 1 i 2 de juliol al matí, i les de G. Superior són el dia 1 i 2 juliol a la vesprada.

Has d'acudir 15 minuts abans de l'hora de l'examen, i esperar a l'entrada de l'edifici principal guardant la distància de seguretat, i seràs cridat per megafonia indicant-te l'aula a la qual has d'acudir.

  Accés a tota la informació de les proves (comprova el calendari i horaris)

El dia de l'examen és imprescindible el DNI, NIE, Permís de residència temporal o Visat d'Estudis.

MOLT IMPORTANT: Per a l'examen és obligatori l'ús de mascareta, portar el teu propi bolígraf, calculadora, tipex, etc. i no es podrà intercanviar cap utensili entre participants.

 

Matrícula Alumnat del Centre

Alumnat del centre que passa a segon curs o repetix curs (tots els que no fan procés d'admissió), tenen en el Moodle del centre, en Sala d'Alumnes, les instruccions per a realitzar la matrícula per al curs 2020-21.

Cita prèvia per a acudir al centre

Cita previaSi necessites realitzar alguna gestió en el centre i no pots fer-la de manera telemàtica, clica en este enllaç per a sol·licitar cita prèvia. No s'atendrà sense cita prèvia.

Per a sol·licitar la cita has de triar la gestió que realitzaràs i triar el dia i l'hora en la qual es poden realitzar eixes gestions. Cada gestió té uns dies en què es pot realitzar. Si et surgeix algun problema pera sol·licitar la cita escriu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Recorda que per a acudir al centre has de fer-ho amb màscareta i portar el teu bolígraf

 

Calendari Escolar del curs 2019-2020 (modificat)

Seguint les instruccions de Conselleria sobre finalització de curs i inici del següent, el calendari de les avaluacions extraordinàries s'ha modificat, sent estos els canvis més significatius:

[prezihm]https://prezi.com/wnwawldzvanv/cipfp-luis-suner-sanchis/[/prezihm]

Informació General sobre  l'admissió d'alumnat DE NOU INGRÉS en cicles de FP Bàsica, Grau Mitjà i Grau Superior per al pròxim curs 2020/2021 i sobre les Proves d'Accés

Imagen DNI c

Segons el DECRET LLEI 2/2020, de 3 d'abril, de mesures urgents, per a pal·liar els efectes de l'emergència sanitària provocada per la Covid-19 en el seu art. 5:

1.- El procediment d'admissió només es podrà tramitar de forma ELECTRÒNICA en el TERMINI que establisca la Conselleria d'Educació i que publicarem en la nostra web quan ho notifique la Conselleria.

L'Administració educativa habilitarà punts d'atenció a l'usuari per a aquelles persones que no disposen de mitjans electrònics.

info rojoNota informativa 2 sobre Estat d'Alarma

  • Seguint instruccions de Conselleria el Centre estarà tancat des del dilluns 23 fins a nova orde.
  • Tal com vam dir, les classes s'impartiran de forma no presencial, a través de Moodle i altres aplicacions. Les FCT estan suspeses, i es programaran activitats a realitzar en elles depenent de cada cicle, segons especificàrem en el comunicat anterior.
  • Des del CIPFP Luis Suñer, ara més que mai, volem transmetre força i ànims per a véncer esta situació, col·laborant tots amb les indicacions de les autoritats.

 

Resultat Idiomes A2

En el fitxer adjunt podeu comprovar el resultat de les proves de nivell A2 d'idiomes.

Arxius adjunts - Archivos Adjuntos
Download this file (Notes Angles-Frances.pdf)Resultat A2[ ]733 kB

Suspensió de classes dilluns 16

Suspensio clases

Entrega de notes divendres 13

El Govern valencià ha decidit suspendre l'activitat docent en tots els nivells educatius a partir del pròxim dilluns, 16 de març, amb caràcter indefinit.

Por tant, l'entrega de notes, prevista per al dilluns 16, serà demà divendres 13.